Portfólióm

GabriellaDesign

A saját vállalkozásom, a GabriellaDesign arculata látható a lenti gombra kattintva logók, névjegykártya, moodboard és branding mockupok formájában.

BioLunch Kft.

A BioLunch Kft. egy fiktív cég amely prémium minőségű gyümölcs- és zöldségleveket állít elő. Itt komplett arculatot terveztem, amelynek része egy webshoppal összekötött demo weboldal is.

Bodri Pincészet

A  szekszárdi Bodri Pincészet és Optimus Étterem pályázati kiírására készített logóimat és címke terveimet láthatjátok az alábbi gombra kattintva. A 3-féle címkén kívül CLP, billboard és több más mockup is kapcsolódik a pályázathoz.

Füsti Pincészet

A Füsti Pincészet borokat előállító, szőlőtermelő vállalkozás, melynek az arculati elemeit láthatjátok az alábbi gombra kattintva: logókat, névjegykártyákat és szórólapokat.

Óceán Világ

Az Óceán Világ egy gyerekeknek, családoknak készült, tengeri állatokat bemutató látványosság. Számukra az alábbi arculati elemeket készítettem: logók, névjegykártyák és szórólapok.

Smaragd Kertészet

A tujákat és csemetéket forgalmazó Smaragd Kertészetnek az alábbi arculati elemeket terveztem: logó, névjegykártya, szórólap és plakát.

Natúr Szépség

A Natúr Szépség egy kozmetikumot gyártó és forgalmazó kisvállalkozás, amelynek  logókat, névjegykártyákat és szórólapot készítettem.

Mütyür Műhely

A Mütyür Műhely kézműves termékeket gyárt. Részükre a következő arculati elemeket terveztem: logók, névjegykártyák és szórólapok.